WORDPRESS VORMT DE BASIS VAN
29% VAN HET INTERNET.

BIRST is de eenvoudigste plaats om aan de slag te gaan met WordPress. Ontvang een eigen domeinnaam, een advertentievrije website en Nederlandstalige ondersteuning voor €4.00 / maand. Onze WordPress-expert Marit helpt je graag.

Maak een website aan die helemaal van jou is

Kies uit meer dan 10.000 gebruiksvriendelijke thema’s voor elk bedrijf, elk portfolio of elke blog.

Altijd en overal creëren

Maak een website aan op je mobiele telefoon en werk deze naadloos bij vanaf elk apparaat. Kies uit een breed aanbod aan responsieve thema’s die er altijd en overal geweldig uitzien.

Ontvang ondersteuning wanneer je deze nodig hebt

Ontvang ondersteuning van onze deskundigen via e-mail of live chat. Leer de gebruikersgemeenschap kennen via forums, begeleide cursussen en wereldwijde evenementen.

Altijd beschikking over een veilige website

Je site blijft altijd beschikbaar, beveiligd en er worden automatisch back-ups van gemaakt. Anti-spambescherming is geïntegreerd op iedere WordPress-site.

Vergroot je publiek

Maak gebruik van onze social media-publicatie, sharing-knoppen, SEO-hulpmiddelen en inzichtelijke sitestatistieken om je bezoekersaantallen te verhogen en je groei te bewaken.

Meer mogelijkheden met functies

Voeg extra functies aan je site toe, zoals geavanceerde galerieën, formulieren, e-mailabonnementen, polls, geraffineerde reacties en nog veel meer.

Snelheid is belangrijk! Wij gebruiken de nieuwste technieken
om jouw WordPress website super snel te houden.